Top

Computerwinkel Middelburg

SES Computers winkel Middelburg:

Onze computerwinkel in Middelburg is inmiddels al een begrip geworden in Middelburg en omstreken. In onze winkel kun je terecht voor de voordeligste nieuwe én refurbished computers en laptops. Wij hebben het grootste assortiment refurbished computers en laptops in de regio Zeeland met de beste service en garanties. Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar en natuurlijk is het ook mogelijk om producten online te bestellen en deze vervolgens af te halen in onze computerwinkel in Middelburg.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09.30 - 18.00
Donderdag koopavond tot 21.00
Zaterdag gesloten

Adresgegevens:

SES Computers Middelburg
Podium 17
4337 WV Middelburg
(Tel) 0118-606868
middelburg@sescomputers.nl

 

Routebeschrijving:

De winkel in Middelburg is gevestigd binnen in de Plaza van het Scalda College (voorheen ROC Zeeland). Je kunt de winkel vinden op het ZEP Mortiere park naast GlowgolfWanneer je vanaf de snelweg komt richting Middelburg kun je op de rotonde rechts gaan. Je ziet dan aan je rechterhand het ZEP Mortiere park. Sla vervolgens nogmaals rechtsaf, op borden wordt de winkel dan ook aangegeven. De ingang van de Plaza binnen het Scalda College vind je op nummer 17, naast de ingang van Glowgolf. De winkel is voor iedereen toegankelijk. 

Computer reparatie:

Wij beschikken over een eigen technische dienst waardoor wij zelf alle reparaties kunnen uitvoeren. Ook kun je bij ons terecht voor onderhoud of reparaties aan computers en laptops welke niet bij ons zijn gekocht. Wij hanteren een zeer voordelig tarief voor reparaties waardoor het in veel gevallen voordelig is om de computer of laptop te laten repareren. De reparaties die wij uit kunnen voeren zijn van een herinstallatie van Windows, het maken van een back-up tot een complexe reparatie aan je computer of laptop.