ClickCease

Wat is een refurbished computer?

Dit zijn zeer kort gebruikte tweedehands computers van zakelijke topkwaliteit. Het zijn altijd A-merken uit de zakelijke serie en zijn kort gebruikt in grote bedrijven en overheidsinstellingen. Alle refurbished computers zijn in zeer goede staat, van binnen- en buiten uitvoerig schoongemaakt en helemaal startklaar. Een andere veel gebruikte term is bijvoorbeeld een ex-lease computer. 

Een tweedehands computer met garantie:
Deze refurbished computers leveren wij met minimaal 12 maanden garantie. Hierdoor heb je de garantie dat je altijd een perfect functionerend systeem hebt. Refurbished wil ook zeggen dat het niet zomaar een tweedehands computer is, maar juist een zeer korte gebruikte computer die 100% perfect is. Ook zijn deze systemen voorzien van nieuwe onderdelen zodat alles weer als nieuw werkt én er als nieuw uitziet.
  • VGA
    Ja
  • Harde schijf: (meer uitleg)
    160GB HDD
  • Clear All
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Refurbished computers voor elk soort gebruiker

Een nieuwe computer nodig? Bij Refurbo hebben wij een groot assortiment refurbished computers van alle topmerken zoals: Dell, HP Fujistu en Lenovo. Maar niet alleen heb je de keuze uit diversen merken, ook uit verschillende segmenten en groottes. Ben je op zoek naar een goedkope desktop computer met een instapmodel processor of toch liever een high-end computer met meer rekenkracht? Of wil je liever een PC tower die je zelf kunt uitbouwen of een mini pc die je mooi op je bureau kwijt kunt.. Genoeg alternatieven om uit te kiezen. Met behulp van onze filters kun je keuze verfijnen om tot de beste selectie te komen. Mochten er vragen zijn of heb je meer hulp nodig dan kun je ons altijd contacteren via e-mail, Facebook-chat of telefoon!