ClickCease

Wat is een refurbished iMac?

Een refurbished iMac is een kort gebruikte iMac die nog in perfecte conditie is. Alle iMacs worden door ons uitvoerig getest en zeer uitvoerig schoongemaakt. Een refurbished iMac is van binnen en buiten volledig opgeschoond, maar ook softwarematig volledig data-vrij. Hierdoor heb je de zekerheid van een tweedehands iMac in topstaat waar je nog jaren plezier van kunt hebben.

Tweedehands iMacs incl. garantie:
Wij leveren alle refurbished iMacs met minimaal 12 maanden garantie. Of je op zoek bent naar een standaard iMac, een 24 inch of toch een 27 inch, wij hebben ze op voorraad. En altijd van de beste refurbished kwaliteit voor de beste prijs. Dus overweeg je de aanschaf van een iMac? Waarom dan geen topkwaliteit Refurbished iMac.

  • Type Macbook
    Macbook Pro
    Macbook Pro Retina
  • Clear All
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Refurbished iMacs van topkwaliteit

Refurbished Apple IMacs van Refurbo zijn enkel van uitmuntende kwaliteit en zijn voor slechts een korte periode gebruikt. De iMacs zijn uitvoerig gecontroleerd en schoongemaakt. Ook wordt de software getest en ge-update naar de laaste versie van MacOS. Zo kun je altijd veilig en met de nieuwste Apps werken.

Wij hanteren altijd minimaal 1 jaar garantie op de refurbished iMacs. Dus mocht er binnen een jaar toch iets mis zijn kunnen wij het altijd oplossen. Op deze manier willen wij jou als klant meer zekerheid bieden met de beste service