ClickCease

Wat is een refurbished Macbook?

Een refurbished Macbook is een kort gebruikte Macbook die nog in perfecte conditie is. Alle Macbooks worden door ons uitvoerig getest en zeer uitvoerig schoongemaakt. Een refurbished Macbook is van binnen en buiten volledig opgeschoond, maar ook softwarematig volledig data-vrij. Hierdoor heb je de zekerheid van een tweedehands Macbook in topstaat waar je nog jaren plezier van kunt hebben.

Tweedehands Macbooks incl. garantie:
Wij leveren alle refurbished Macbooks met minimaal 12 maanden garantie. Of je op zoek bent naar een standaard Macbook, een Air of toch een Macbook Pro, wij hebben ze op voorraad. En altijd van de beste refurbished kwaliteit voor de beste prijs. Dus overweeg je de aanschaf van een Macbook? Waarom dan geen topkwaliteit Refurbished Macbook.

  • Categorie
    Alle Macbooks
  • Type Macbook
    Macbook Pro
  • Clear All
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Refurbished Macbooks van topkwaliteit

Refurbished Apple Macbooks van Refurbo zijn afkomstig van onder andere grote bedrijven en overheidsinstellingen. Deze Macbooks zijn enkel van uitmuntende zakelijke kwaliteit en zijn voor slechts een korte periode gebruikt. Bij Refurbo worden de Macbooks uitvoerig getest, schoongemaakt en waar nodig onderdelen vervangen om er voor dat zorgen dat het systeem zowel technisch functioneert als cosmetisch er perfect uit komt te zien. Ook wordt de nieuwste MacOS erop gezet zodat je altijd veilig en up-to-date kunt werken. Bij Refurbo heb je de keus uit Macbook Pro's en Macbook Airs en zelfs All-in-one Imacs!

Altijd Garantie

Wanneer je een refurbished macbook van Refurbo ontvangt heb je ook een extra zekerheid met een goede garantieregeling. Zo zit er standaard 1 jaar garantie op je systeem en je hebt de mogelijkheid om dit te upgraden tot 2 of zelfs 3 jaar. Ook de batterij wordt goed uitvoerig getest en gecontroleerd en ook daar wordt garantie op gegeven.