Refurbished hardware

Een term die u steeds vaker hoort is “Refurbished Hardware”. Maar wat is refurbished hardware precies? En hoe weet u wat voor kwaliteit apparatuur u koopt?

Refurbished hardware kan een breed begrip zijn en is een term die soms onterecht aan gebruikte hardware wordt gegeven. Bij ons kunt u bij refurbished hardware altijd het volgende verwachten:

Modellen uit de zakelijke lijn van enkel A-merken zoals Dell, HP of bijvoorbeeld Lenovo. Deze systemen zijn van de beste kwaliteit die op zakelijk gebied verkrijgbaar is. Qua specificaties zijn deze systemen vergelijkbaar met een nieuw systeem, maar zijn tot wel 70% voordeliger. Alle systemen worden op meer dan 20 punten technisch en optisch gecontroleerd.

Wij garanderen altijd de beste kwaliteit refurbished systemen die technisch en optisch van topkwaliteit zijn. Hiermee heeft u de garantie dat u een systeem heeft wat technisch in perfecte conditie is, maar er optisch ook perfect uit ziet. Deze systemen geven wij dan ook altijd het kwaliteitskeurmerk: Premiumline Certified Quality. Al deze systemen leveren wij met tot wel 4 jaar on-site garantie. Klik hier voor meer info.

Kwaliteitskeurmerk:
Onze refurbished hardware is standaard voorzien van een kwaliteitskeurmerk. Premiumline Certified Quality. Hiermee heeft u de garantie dat u [Lees meer…]

Onze 4 zekerheden
  • Tot wel 70% voordeliger
  • 4 jaar next-business-day garantie
  • Service en garantie op locatie
  • Geen concessies m.b.t. kwaliteit en snelheid
Bel mij terug