Top

 

Computerwinkel Dordrecht

 

SES Computers winkel Dordrecht:

Onze computerwinkel in Dordrecht is inmiddels al een begrip geworden in Dordrecht en omstreken. In onze winkel kun je terecht voor de voordeligste nieuwe én refurbished computers en laptops. Wij hebben het grootste assortiment refurbished computers en laptops in de regio met de beste service en garanties. Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar en natuurlijk is het ook mogelijk om producten online te bestellen en deze vervolgens af te halen in onze computerwinkel in Dordrecht.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 09:00 – 17:30
Donderdag koopavond tot 20.30
Zaterdag gesloten

Adresgegevens:

SES Computers winkel Dordrecht
Leerpark promenade 100
3312 KW Dordrecht
(Tel) 078-6572450
dordrecht@sescomputers.nl

   

Routebeschrijving:

De winkel in Dodrecht is gevestigd op het terrein van het Da Vinci College aan de Leerpark promenade 100 in Dordrecht (naast de nieuwe brandweer kazerne). De winkel is zeer eenvoudig te vinden en voor iedereen toegankelijk! Je kunt de winkel vinden op het centrale plein van het College en is bereikbaar via verschillende ingangen. Wanneer je vanaf de snelweg (A16)komt kun je de afslag Albert Schweitzer Ziekenhuis nemen. Na de afslag kun je de borden Leerpark volgen en kom je vanzelf bij het Da Vinci College terecht. Het Leerpark is gevestigd recht tegenover het Bastion Hotel. Als je gebruik maakt van een navigatiesysteem kunt je ook “Maria Montessorilaan” intoetsen. 

Computer reparatie:

Wij beschikken over een eigen technische dienst waardoor wij zelf alle reparaties kunnen uitvoeren. Ook kun je bij ons terecht voor onderhoud of reparaties aan computers en laptops welke niet bij ons zijn gekocht. Wij hanteren een zeer voordelig tarief voor reparaties waardoor het in veel gevallen voordelig is om de computer of laptop te laten repareren. De reparaties die wij uit kunnen voeren zijn van een herinstallatie van Windows, het maken van een back-up tot een complexe reparatie aan je computer of laptop.