Klantenbeoordeling

Schrijf je beoordeling
Voor mijn kinderen heb ik een goedkoop laptopje gekocht. Hij is een stuk sneller dan verwacht! De kinderen spelen er elke dag mee!
17 februari 2021
Rating
80%
Profile image
Amanda
Ik ben super tevreden over SES Computer. Duidelijk advies bij de klantenservice over welke computer het beste bij mijn wensen aansloot. Ik heb nu precies wat ik nodig heb en voor een leuk prijsje
6 februari 2021
Rating
100%
Profile image
Tom
Prachtige Mac aangeschaft, redelijke prijs en een erg mooi apparaat
15 januari 2021
Rating
100%
Profile image
Bas
Prima desktop gekocht aan een heel scherpe prijs, echt top kwaliteit!
21 september 2020
Rating
100%
Profile image
Erik Heyns
Ik heb een desktop gekocht hier en hij is prachtig ziet eruit als nieuw en gaat super snel. Deze website is zeker aan te raden! ;)
22 mei 2020
Rating
100%
Profile image
Gebruiker
Mooi Laptop ontvangen, zo goed als nieuw is inderdaad ook zo goed als nieuw
23 april 2020
Rating
80%
Profile image
Katja
Problemen met onlangs aangeschaft MacBook Pro, Opgestuurd en binnen 2 dagen nieuw exemplaar ontvangen. Snelle service, vriendelijke professionele berichten ontvangen van Natalie. Tevreden!
18 april 2020
Rating
100%
Profile image
Angelique
Laptop was in eerste instantie niet helemaal naar wens. Dit is geweldig opgepakt en vandaag hebben we een nieuwe laptop ontvangen die helemaal naar wens is. In het bijzonder wil ik Natalie bedanken voor de geweldige afhandeling, perfect geregeld!
3 oktober 2019
Rating
100%
Profile image
Wim