ClickCease

Over ons
Over ons:

Opgericht in 2005 is SES Computers inmiddels al geruime tijd actief in de computerbranche in Nederland en daar buiten. Klein begonnen, in de afgelopen jaren flink gegroeid en inmiddels een grote en serieuze speler in de branche. Dit zijn ontwikkelingen geweest waar wij erg trots op zijn, waar wij echter niet in zijn veranderd en bovendien ook niet willen, is de omgang met onze klanten:Een persoonlijke benadering, eerlijk en gedegen advies en de flexibele aanpak die past binnen de huidige samenleving.

Waar staan we nu:
In een succesvolle periode waarin wij al jarenlang een stabiele en gezonde groei laten zien. Door constant naar de markt te kijken én vooruit te blijven kijken hebben wij deze groei kunnen waarborgen. Ook houden wij nog altijd vast aan onze principes waarin de kwaliteit naar de klant centraal staat. Dit geldt voor zowel onze binnenlandse- als buitenlandse activiteiten.

Toekomstvisie:
In een tijd waar webwinkels als paddenstoelen uit de grond schieten en de fysieke winkels uit het straatbeeld verdwijnen is het belangrijk om mee te gaan in de ontwikkelingen en altijd onderscheidend te blijven. In de toekomst zullen wij ons bezig blijven houden met het vasthouden én verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening voor onze bestaande en nieuwe klanten.