Top

 

Computerwinkel Eindhoven

SES Computers winkel Eindhoven:

Onze computerwinkel in Eindhoven is inmiddels een bekende geworden in de regio Eindhoven en omstreken. In onze winkel kun je terecht voor de voordeligste nieuwe én refurbished computers en laptops. Wij hebben het grootste assortiment refurbished computers en laptops in de regio met de beste service en garanties. Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar en natuurlijk is het ook mogelijk om producten online te bestellen en deze vervolgens af te halen in onze computerwinkel in Eindhoven.

Openingstijden:

Maandag t/m donderdag van 9.30 - 18.00. (donderdag koopavond tot 21:00)
Vrijdag van 09:30 – 18:00
Zaterdag gesloten.

Adresgegevens:

SES Computers filiaal Eindhoven
Sterrenlaan 10
5631 KA Eindhoven
(tel) 040-2447047
eindhoven@sescomputers.nl

 

Routebeschrijving:

De winkel in Eindhoven is gevestigd in een winkelpand in het Summa College op de Sterrenlaan 10 en is voor iedereen toegankelijk. De winkel is eenvoudig te vinden door het herkenbare pand op de Sterrenlaan 10. Het is een groot lichtgrijs pand op de hoek van de Sterrenlaan met het logo van het Summa College.

Als je vanaf de Kennedylaan komt neem je de afslag Sterrenlaan. Bij het eerste stoplicht ga je rechtdoor. Vervolgens ga je direct rechts de secundaire weg op. Aan je rechterzijde zie je dan de Sterrenlaan 4 en 6. Rij vervolgens door tot het einde van de secundaire weg. Het laatste pand aan deze weg is de Sterrenlaan 10. Via de centrale ingang kun je naar binnen bij het Summa College en als je op het centrale binnenplein binnenkomt en naar links kijkt (naast het infopunt) kun je de winkel direct zien. Dit pand van het Summa college is voor iedereen toegankelijk!

Kom je vanuit de richting Geldrop dan zie je aan je linkerhand op de Sterrenlaan de verschillende locaties van het Summa College. Bij het eerste stoplicht op de kruising kun je linksaf slaan. Sla vervolgens meteen linksaf om je auto te parkeren. Als je oversteekt kun je direct naar de Sterrenlaan 10 lopen. Via de centrale ingang kun je naar binnen bij het Summa College en als je op het centrale binnenplein binnenkomt en naar links kijkt (naast het infopunt) kunt je de winkel direct zien. Dit pand van het Summa college is voor iedereen toegankelijk.

Computer reparatie:

Wij beschikken over een eigen technische dienst waardoor wij zelf alle eventuele storingen direct kunnen oplossen. Ook kun je bij ons terecht voor onderhoud of reparaties aan computers en laptops welke niet bij ons zijn gekocht. Wij hanteren een zeer voordelig tarief voor reparaties waardoor het in veel gevallen voordelig is om de computer of laptop te laten repareren. De reparaties die wij uit kunnen voeren zijn van een herinstallatie van Windows, het maken van een back-up tot een complexe reparatie aan uw computer of laptop.